Adana Demirspor Forma | Macronturkiye On Twitter Adana Demirspor S19 S20 Sezon Mac Formalari Macron Adanademirspor Forma Hergunads Adanademirspor

EyüpSpor PaDibba AdanaDemirsporTFF 1. Beşiktaşta dün oynanan Adana Demirspor maçında dizinden sakatlanan Michy Batshuayi Altay maçında forma giyemeyecek.


Adana Demirspor 80 Yil

Michy Batshuayiden de kötü haber.

Adana demirspor forma. Süper Ligin lideri Beşiktaş bu akşam saat 2000de Adana Demirsporu konuk edecek. Mario Barwuah Balotelli d. Deplasman ekibinde Balotelli ve Belhanda sıkıntısı yaşanıyor.

Ayrıca 2 beraberlik ve 2 mağlubiyeti bulunan Adana Demirspor 5 puanla 15. Beşiktaşa bir kötü haber de Belçikalı golcüsünden geldi. Batshuayi Adana Demirspor maçında aldığı darbe nedeniyle bugün yapılan antrenmana.

Belhanda ve Akintola kesin olarak forma giyemeyecek. Cezayirli oyuncu Beşiktaşın şampiyonlar Liginde oynayacağı Ajax maçına yetiştirilmeye çalışılacak. Adana Demirspor ise ligdeki ilk galibiyetini 5.

2010-2018 yılları arasında İtalya millî futbol takımında forma giydi. Lig ekibi Eyüpsporun sezon başında Adana Demirspordan transfer ettiği Pa Amat Dibba Spor Arenaya konuk oldu. Beşiktaşlı futbolcu Rıdvan Yılmaz 3 karşılaşmada forma giydi.

Beşiktaşta Georges-Kevin NKoudou Domagoj Vida Alex Teixeira ve Umut. Balotellinin ise durumu şüpheli. Haftasında Beşiktaş ile Adana Demirspor Vodafone Parkta karşılaştı.

Süper Lig takımlarından Adana Demirsporda forma giymektedir. Haftada Çaykur Rizesporu evinde 3-1 yenerek elde etti. 8 isim Altay maçında yok Siyah beyazlılarda Ghezzal ve Batshuayinin yanı sıra sakatlığı süren Vida Teixeria NKoudou Necip Mehmet Topal ile kırmızı kart cezalısı Rosier de İzmir deplasmanında görev yapamayacak.

Daha önce 2 kez Barcelona altyapısında denendi. Adana Demirspor maçında sakatlanan Ghezzal Altay maçında forma giyemeyecek. Yıldız futbolcu yüksek ihtimalle riske edilmeyecek.

Siyah-beyazlı takımda Adana Demirspor maçı öncesi 6 oyuncunun sakatlığı bulunuyor. Diğer taraftan Gökhan İnlerin de kadroda olması beklenmiyor. Palermo İtalya santrfor mevkisinde oynayan Gana asıllı İtalyan futbolcudur.

2007 yılında Inter ile sözleşme.


Yeni Sezon Formalari Tanitildi Adana Demirspor Haber Ads


Kartepe Icinde Ikinci El Satilik Adana Demirspor Ads Cubukl


Adana Demirspor Un Forma Sponsoru Bitexen Teknoloji Oldu


Demirspor Un Yeni Sezon Formalari Adana Demirspor Haber Ads


Yeni Forma Sponsoru New Balance Oldu Adana Demirspor Haber Ads


Adana Demirspor Yeni Sezon Forma Seti Satisa Cikti


Adana Demirspor Siyah Forma


Adana Demirspor 80 Yil


Adana Demirspor Forma Josh And Jenare


Demirspor Medya Twitterren Adana Demirspor New Balance Forma Konsept Tasarimi Adanademirspor


Adana Demirspor Home Fussball Trikots 2010 2011


Adana Demirspor Beyaz Forma


Adana Demirspor Cubuklu Forma


Adana Demirspor Un Yeni Sezon Formalari Belirlendi


Neu 2021 2022 New Balance Adana Demirspor Trikot Cubuklu Forma Turkiye Ataturk Ebay


Macronturkiye On Twitter Adana Demirspor S19 S20 Sezon Mac Formalari Macron Adanademirspor Forma Hergunads Adanademirspor


Adana Demir Spor Forma 2


Adana Demir Store Mario Balotelli Imzali Yeni Sezon Formalari Simdi Tum Adana Demir Store Magazalari Ve Http Adanademirspor Com Tr De Satista M1avm Duygucafe Optimum Online Siparis Vermek Icin Https Bit Ly 3bkuvzs Facebook


Adana Demirspor A Forma Sponsoru Bein Sports Turkiye Beinsports Com Tr

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url